Lahti Elite Cheer Team perustaa aikuisten harrastejoukkueen syyskaudelle 2021

Lahti Elite Cheer Team perustaa aikuisille tarkoitetun harrastejoukkueen syyskaudelle 2021. Joukkueeseen pääsevät kaikki yli 18-vuotiaat cheerleading-harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneet. Tarkoituksena on tarjota myös aikuisille harrastusmahdollisuus cheerleadingin parissa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse löytyä! Olit sitten 18-vuotias tai 40, voit lähteä mukaan lajin pariin.

Jos olet yli 18-vuotias ja aikaisemmin harrastanut cheerleadingiä, ja lajin pariin palaaminen houkuttaisi, ota yhteyttä! Tässä on oiva mahdollisuus myös eläköityneille cheeppareille palata rakkaan harrastuksen pariin höntsämielessä!

Ota yhteyttä suoraan joukkueen valmentajaan Janitaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen: janitatetri.lec@gmail.com

Lähde rohkeasti mukaan ja aloita uusi harrastus!

Kuva: Tero Wester Photography

Tidal Wave Super Cheer 2019