Etsimme uusia valmentajia syyskaudelle 2021

Oletko aikaisemmin valmentanut cheerleadingiä tai onko sinulla pitkä harrastustausta lajin parissa?

Oletko ulospäin suuntautunut, sosiaalinen ja viihdyt hyvin lasten ja nuorten parissa? Olet myös vastuuntuntoinen, itsenäinen ja kykenet suoriutumaan vaativistakin tehtävistä ajallaan? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Lahti Elite Cheer Team etsii valmentajaa harrasteminien joukkueelle. Toiveena olisi vastuullinen vähintään 16-vuotias henkilö, joka osaa työskennellä lasten parissa ja valmentaa lapsia heidän ikä- ja taitotasolleen sopivalla tavalla. Harrasteminijoukkueiden tavoitteena on opettaa lapsille cheerleadingin perusasiat ja tekniikat ja saattaa heidät cheerleadingin alkeistasolle, josta lasten on hyvä jatkaa edistyneempiin joukkueisiin.

Lahti Elite Cheer Team kouluttaa valmentajansa seuran tapoihin ja käytäntöihin, ja tarjoamme koulutuksia myös cheerleadingtaitojen kehittämiseen sekä valmennuksen tason parantamiseen, joten sinun ei tarvitse osata kaikkea etukäteen. Asenne ratkaisee paljon!

Jos kiinnostut hakemaan paikkaa, laita sähköpostia osoitteeseen: neamakinen.lec@gmail.com

Kuva: Tero Wester Photography

Galaxy, May Madness 2019