HNRI OY:n kanssa yhteistyössä kuvattu mainosvideo

LEC toteutti yhteistyössä HNRI OY:n kanssa mainosvideon kuvaukset helmikuussa 2022 Vierumäellä. Tarkoituksena oli tuottaa seuralle video, jota käyttää sosiaalisessa mediassa ja hyödyntää myös muussa markkinoinnissa. Vietimme seuran kilpajoukkueiden ja HNRI:n ihanien kuvaajien kanssa mukavan kuvauspäivän Vierumäki Areenalla. Joukkueet saivat stunttailla ja tehdä esimerkiksi pätkiä kisaohjelmasta kameran edessä.

Videosta tuli todella hieno, ja emme voisi olla tyytyväisempiä! Pelkästään yhden päivän kuvausmateriaalilla saatiin aikaan erittäin näyttävä lopputulos. Voimme vahvasti suositella HNRI OY:n palveluita, jos tarvitsette esimerkiksi mainosvideota yritykselle tai seuralle.

Täältä löydät lisätietoa HNRI:n palveluista ja referenssejä muista töistä:
https://www.hnri.fi/

Video: HNRI OY