Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään 29.8.-4.9.2022

Innostu Cheeristä! -viikko on valtakunnallinen cheerleadingin juhlaviikko, jonka aikana kaikki Suomen cheerleadingseurat markkinoivat lajia ja harrastustoimintaansa yhtä aikaa. Kampanjan järjestäjänä toimivat paikalliset cheerleadingseurat yhdessä Suomen Cheerleadingliiton kanssa.

Lahti Elite Cheer Team osallistuu myös viikkoon järjestämällä maksuttomia avoimia harjoituksia pitkin viikkoa kaikkien joukkueiden treeneissä. Kaikki halukkaat ovat sukupuolesta riippumatta tervetulleita kokeilemaan lajia oman ikäluokkansa joukkueen harjoituksiin. Paikalle toivotaan myös poikia ja miehiä, tulkaa rohkeasti kokeilemaan tätä teknisesti sekä fyysisesti vaativaa lajia!

Seuran joukkueiden harjoitusajat löydät täältä. Ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan ennen harjoituksiin paikan päälle saapumista. Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet -välilehdeltä. Tule rohkeasti kokeilemaan maailman parasta lajia!