Lahti Elite Cheer Teamin joulunäytös 2022

Lahti Elite Cheer Teamin joulunäytös pidetään sunnuntaina 18.12. klo 15.30-16.30 Vierumäki Areenalla.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tulla seuraamaan LECin syyskauden päätösjuhlaa! Varsinkin harrastejoukkueille näytös on kauden kohokohta, jossa joukkueet pääsevät esiintymään yleisölle ja näyttämään kauden aikana opitut taidot.

Joulunäytös pidetään Vierumäki Areenalla, osoite Urheiluopistontie 400, 19120 Vierumäki.

Joulunäytöksen sisäänpääsymaksu on 5,00 euroa /hlö. Seuran urheilijat, valmentajat, työntekijät sekä vapaaehtoistyöntekijät pääsevät osallistumaan tapahtumaan ilmaiseksi. Sisäänpääsymaksu maksetaan MobilePaylla ja kuitti maksusuorituksesta näytetään ovella. Toinen vaihtoehto on maksaa sisäänpääsy käteisellä: varaa mukaan tasaraha nopeuttaaksesi maksamista.

Järjestämme Areenan oville kaksi sisäänpääsyjonoa. Toisessa jonossa näytetään kuitti maksusuorituksesta MobilePaysta ja toisessa maksetaan sisäänpääsy vasta ovilla joko käteisellä tai MobilePaylla.

Joulunäytösohjelma kestää Vierumäki Areenalla noin tunnin, klo 15.30-16.30. Ovet ovat auki yleisölle klo 15 lähtien. Tapahtumassa on myynnissä kahvia, pientä suolaista ja makeaa pikkurahalla. Myös seuravaatteita ja -tuotteita on paikan päällä myynnissä. Maksutapoina käyvät käteinen tai MobilePay.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tornado, Super 1&2, Kuva: Tero Wester