Fireworks kilpailee sunnuntaina Cheermyrskyssä!

Lahti Elite Cheer Teamin Nastolan minien level 1 kilpajoukkue Fireworks kilpailee tämän viikon sunnuntaina 12.2. Cheermyrsky-kilpailuissa Vantaalla Energia Areenalla. Kaksipäiväisen kilpailun järjestää Spirit Shakin’ Cheerleaders. Lue lisää kilpailuiden omilta sivuilta osoitteesta: https://www.spiritshakin.net/cheermyrsky/

Fireworks kilpailee cheer minit level 1 -sarjassa sunnuntaina. Joukkueen kilpailusuoritus on klo 11.55. Tapahtumaan on vielä muutamia lippuja jäljellä, osta omasi ennen kuin ne loppuvat. Lipunmyynnin löydät kilpailuiden omilta sivuilta ylempänä olevan linkin takaa.

Sunnuntain 12.2. kilpailuiden jälkeen Fireworks aloittaa harjoittelun ensi kautta 2023-24 varten. SCL:n ikärajamuutosten vuoksi Fireworksin ikärajaa muutetaan ja joukkue siirtyy youth-sarjaan kaudelle 2023-24.

Vuoden 2023 EM-kilpailuista lähtien Euroopassa kilpaillaan ICU:n ikärajoilla. Tämän myötä myös kansallisten kilpailuiden ikärajoja muutetaan. SCL:n kilpailusarjoihin lisätään youth-sarja, jossa ensi kaudella 2023-24 voivat kilpailla vuosina 2009-2012 syntyneet urheilijat. Tämän vuoksi Fireworksin ikärajaa nostetaan jo helmikuusta 2022 lähtien.

Karsinnat 19.2.

Fireworks järjestää karsinnat kilpailun jälkeisenä sunnuntaina 19.2. klo 14.30-16.30 Nastopolilla. Vuosina 2009-2012 syntyneet voivat pyrkiä joukkueeseen. Fireworks kilpailee kaudella 2023-24 youth-sarjassa. Joukkue aloittaa treenaamisen ensi kauden kilpailuja varten jo nyt keväällä heti karsintojen jälkeen.

Jos haluat osallistua karsintoihin, ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentaja Pihlaan ennen paikan päälle saapumista:
puh. +358 45 359 4993
sposti: pihlalemettinen.lec@gmail.com

Tule osaksi Fireworksin upeaa joukkuetta!