Harrastajille

Harrastajien yhteydenpito valmentajan ja joukkueen välillä tapahtuu pääosin joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä. Valmentajat keräävät itse treeneissä harrastajiensa yhteystiedot ryhmää varten.

Voit aina laittaa viestiä myös suoraan joukkueen omalle valmentajalle. Seuran valmentajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää tai asiaa johdolle, voit laittaa sähköpostia meille osoitteeseen: lec.toimisto@gmail.com. Puhelimitse tavoitat parhaiten Nean numerosta 040 512 7829.

Vanhempien WhatsApp-ryhmä

Nuorempien ikäluokkien harrastejoukkueissa harrastajilla ei välttämättä ole joukkueen omaa WhatsApp-ryhmää, mutta jokaisella joukkueella on vanhemmille perustettu oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotetaan harrastukseen ja treeneihin liittyvistä joukkueen asioista.

Pidä huoli, että vähintään yksi vanhempi kuuluu oman joukkueesi vanhempien WhatsApp-ryhmään. Vanhempien WhatsApp-ryhmä on tärkein tiedotuskanava vanhempien, valmentajien ja seuran yhteyshenkilöiden välillä, joten on erittäin tärkeää, että jokaisen alaikäisen harrastajan vanhempi kuuluu ryhmään. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä pyydetään täyttämään WhatsApp-ryhmään lisättävän vanhemman yhteystiedot. Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti.