Harrastajille

Harrastajien yhteydenpito valmentajan ja joukkueen välillä tapahtuu pääosin joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä. Valmentajat keräävät itse treeneissä harrastajiensa yhteystiedot ryhmää varten. (Syyskaudesta 2021 lähtien otamme myClub-jäsenrekisteripalvelun käyttöön, jonka myötä saatamme pikkuhiljaa siirtää tiedottamisen ja viestinnän sinne.)

Voit aina laittaa viestiä myös suoraan joukkueen omalle valmentajalle. Seuran valmentajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää tai asiaa johdolle, voit laittaa sähköpostia meille osoitteeseen: lec.harrastajille@gmail.com. Puhelimitse tavoitat parhaiten Nean numerosta 040 512 7829.

myClub

Syyskaudesta 2021 lähtien seuralla on käytössään myClub-jäsenrekisteripalvelu, johon jokainen yli 13-vuotias harrastaja ja nuoremmille harrastajan vanhempi tekee harrastajalle jäsentilin.

myClubin käyttö aloitetaan sillä, että joko harrastaja itse (yli 13-vuotiaat harrastajat) tai harrastajan vanhempi (alle 13-vuotiaat harrastajat) luo myClub-tunnuksen. Tätä varten harrastaja tai vanhempi ilmoittaa sähköpostiosoitteen sekä luo tunnukselle salasanan. Tämän jälkeen myClub-tunnukselle luodaan jäsentili, johon täytetään harrastajan tiedot. Yhdellä vanhemmalla voi olla omalla myClub-tunnuksellaan useamman lapsen jäsentili hallittavanaan, sillä vanhempi voi omalla myClub-tunnuksellaan luoda useampia jäsentilejä esimerkiksi seurassa harrastaville sisaruksille.

Lue tietosuojaseloste ennen rekisteröitävän henkilön tietojen täyttämistä täältä.

Jäsentiliä rekisteröitäessä täytä harrastajan tiedot huolellisesti ja huomioi, että jokaiselta alle 18-vuotiaalta tulee ilmoittaa myös vähintään yhden vanhemman yhteystiedot. Ilmoita jäsentiliä rekisteröitäessä myös, jos sinulla on samassa seurassa harrastavia perheenjäseniä, esimerkiksi sisaruksia, ja ilmoita heidän koko nimensä sekä joukkueensa erillisessä tälle varatussa kohdassa. Näin sinulla on mahdollisuus sisaralennukseen. Jos rekisteröityessäsi et tätä ilmoita, ei alennuksen saaminen jälkikäteen ole mahdollista. Jos harrastajan perheenjäsen aloittaa harrastuksen samassa seurassa vasta myöhemmin, on hänen jäsentilinsä rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettava seurassa jo harrastavasta perheenjäsenestä alennuksen saamiseksi.

Tämän jälkeen valitse joukkue, johon haluat liittyä. Ole yhteydessä joukkueen valmentajaan ennen jäsentilin rekisteröimistä.

Lisätietoa ja ohjeita myClub-tunnuksen luomiseen: täältä

Lisätietoa ja ohjeita jäsentilistä ja sen rekisteröimiseen: täältä

Samalta sivulta löydät myös muita ohjeita palvelun käyttöön. (Vasemman reunan navigaatiovalikon avulla)

myClubiin pääset rekisteröitymään täältä: Ilmoittautuminen

Harrastajat ja vanhemmat, joilla on jo myClub-tunnus ja jäsentili voivat kirjautua sisään täällä: myClub sisäänkirjautuminen

myClubiin on saatavilla myös mobiilisovellus, jonka avulla jäsenrekisteri ja seuran tiedotteet kulkevat kätevästi mukana kaikkialle.

Vanhempien WhatsApp-ryhmä

Nuorempien ikäluokkien harrastejoukkueissa harrastajilla ei välttämättä ole joukkueen omaa WhatsApp-ryhmää, mutta jokaisella joukkueella on vanhemmille perustettu oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotetaan harrastukseen ja treeneihin liittyvistä joukkueen asioista. Jokaiselta alle 18-vuotiaalta harrastajalta tulee vähintään yhden vanhemman kuulua vanhempien WhatsApp-ryhmään.

Pidä huoli, että vähintään yksi vanhempi kuuluu oman joukkueesi vanhempien WhatsApp-ryhmään. Vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat vanhempia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta, joten on tärkeää, että jokaisen alaikäisen harrastajan vanhempi kuuluu ryhmään.