Lahti Elite Cheer Team

Harrastamisen Orimattilan malli

Pennalan koulun cheerleadingiltapäivätunnit

Lahti Elite Cheer Teamin valmentaja tulee Pennalan koululle pitämään cheerleadingaiheisen iltapäiväharrastetunnin 3.-5. luokan oppilaille torstaisin 19.1.2023 alkaen. Tunnilla opetellaan cheerleadingin alkeita erilaisten leikkien ja harjoitteiden muodossa. Jos cheerleadingin harrastaminen kiinnostaa, tule ehdottomasti mukaan! Ilmoittautuminen on auki 12.-20.12.2022.

Joukkoon mahtuvat sekä tytöt että pojat. Cheerleading on liikunnallinen ja teknisesti vaativa laji, eikä missään nimessä pelkästään tytöille, toisin kuin vanhanaikainen oletus on. Myös meillä LEC:ssä on kaudella 2022-23 jopa 4 miespuolista urheilijaa! Videoita urheilijoista löytyy seuramme YouTube-kanavalta sekä Instagramista esimerkiksi aikuisten level 5 kilpajoukkue Tidal Waven tililtä: @lectidalwave.

Cheerleadingiltapäivätunnit Pennalassa:

  • Pennalan koulun 3.-5. luokan oppilaille
  • Torstaisin klo 14-15.00
  • Tunnit ovat osallistujille maksuttomia
  • Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen
  • Toiminnan käynnistyminen edellyttää min. 7 osallistujaa/ryhmä, ryhmään mahtuu max. 24 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Tunnit pidetään koulupäivinä kevätlukukaudella 19.1.-25.5.2023 välisenä aikana, lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja (mm. talviloma (vko 9), pääsiäispyhät, helatorstai)
  • Osallistujilla tulee olla sisäliikuntavarusteet, vedellä täytetty juomapullo mukana ja mielellään vaaleapohjaiset sisäpelikengät

Ilmoittaudu mukaan Pennalan koulun iltapäiväharrastetunneille täyttämällä Google Forms-lomake alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisaika on 12.-20.12.2022. (Vapaita paikkoja voi kysyä ja varalle ilmoittautua ilmoittautumisajan jälkeenkin.) Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja infoaa jatkosta.

Nimi- ja yhteystiedot kerätään vain kyseistä toimintaa varten. Kevätlukukauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuojaselosteen löydät täältä.