Hinnat

Lahti Elite Cheer Teamin kaikille urheilijoille pakollisia kuluja ovat joukkuekohtainen kausimaksu sekä seuran jäsenmaksu. Kilpajoukkueiden urheilijoille lisenssin sekä harrastejoukkueiden urheilijoille harrastevakuutuksen hankkiminen ovat myös pakollisia kuluja. Kilpajoukkueiden urheilijoille tulee ylimääräisiä kuluja kilpailuihin osallistumisesta sekä kilpajoukkueiden leireistä. Myös edistyneempien joukkueiden urheilijoille voi tulla lisäkuluja ylimääräisten leirien pitämisestä. Vapaaehtoisia ylimääräisiä kuluja kaikille joukkueille ovat vaate- ja varustehankinnat.

Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksu määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason mukaan. Tämän lisäksi jokainen urheilija maksaa seuran jäsenmaksun kerran vuodessa. Jäsenmaksu on 30 euroa kaudella 2022-23.

Joukkueiden kausimaksut syyskaudelle 2022 on ilmoitettu alla. Kausimaksuja voidaan nostaa kevätkaudelle 2023, mutta jäsenmaksu pysyy samana koko kauden 2022-23 ajan.

LEC:llä on mahdollista sopia myös maksusuunnitelmasta. Jos haluat maksaa kausimaksun osissa, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen: maaritmakinen.lec@gmail.com.

Kausimaksut syyskaudella 2022

Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksu määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason mukaan.

Shooting Stars, mikrojen alkeisjoukkue: 90 e
Snowflakes, minien alkeisjoukkue: 100 e
Twinkles, minien ja mikrojen alkeisjoukkue: 100 e
Wildfire, edistyneiden minien joukkue: 110 e
Fireworks, Level 1 minit: 130 e
Tornado, Level 2 juniorit: 140 e
Flames, Level 2 juniorit: 140 e
Tidal Wave, Level 5 aikuiset: 170 e

Sisaralennus:

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka määräytyy seuraavasti:

Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysihintainen kausimaksu, saman perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25% alennusta kausimaksun hinnasta ja kolmas lapsi -50% alennusta kausimaksun hinnasta. Sisaralennus ei koske jäsenmaksua.

HUOM! Urheilijan tulee myClubissa omalla jäsentilillään osoitetussa kohdassa ilmoittaa mahdolliset samassa seurassa urheilevat perheenjäsenet. Jos laskutushetkellä samassa seurassa urheilevia perheenjäseniä ei ole ilmoitettu jokaisen samaan perheeseen kuuluvan urheilijan jäsentilillä myClubissa, ei sisaralennusta voi saada takautuvasti.

Kausialennus:

Käytössämme on myös kausialennus, joka koskee kauden lopussa aloittavia urheilijoita. Alennus määräytyy seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet; marraskuussa ja joulukuussa aloittavat urheilijat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet; huhtikuussa ja toukokuussa aloittavat urheilijat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Lisenssi

Jos urheilet kilpajoukkueessa:

Urheilijan tulee hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Lisenssin hinta riippuu urheilijan iästä sekä siitä, kattaako oma henkilökohtainen vakuutus kilpacheerleadingin. Lisenssi hankitaan yhdeksi lisenssikaudeksi (1.8.-31.7.) kerrallaan. Kilpalisenssi täytyy olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Katso tarkemmat ohjeet lisenssin ostoon SCL:n sivuilta tästä.

Jos urheilet harrastejoukkueessa:

Urheilijan tulee huolehtia, että oma henkilökohtainen vakuutus kattaa cheerleadingin parissa sattuneet tapaturmat. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus. Katso tarkemmat ohjeet vakuutuksen ostoon SCL:n sivuilta tästä.