Hinnat

Kausimaksu maksetaan LEC:llä kaksi kertaa kalenterivuoden aikana, kevät- ja syyskauden alussa. Kausimaksuun sisältyvät mm. seuran jäsenmaksu, salivuorot, saleissa pidettävät leirit, ylimääräiset harjoitukset sekä kilpajoukkueilla Vierumäki -treenit. Kausimaksu on jokaisella joukkueella oma ja määräytyy treenimäärän ja joukkueen tason mukaan.

Ylimääräisiä kuluja saattaa tulla esim. kisamaksuista ja vapaaehtoisista joukkuekohtaisista vaate- ja kisavarustehankinnoista.

Jos harrastat kilpajoukkueessa:

Sinun tulee hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Hinta riippuu harrastajan iästä sekä siitä, kattaako oma henkilökohtainen vakuutus kilpacheerleadingin. Kilpalisenssi täytyy olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Osta lisenssi tästä.

Jos harrastat harrastejoukkueessa:

Harrastajan tulee huolehtia, että oma henkilökohtainen vakuutus kattaa cheerleadingin harrastamisen. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus. Osta vakuutus tästä.

Joukkuekohtaiset kausimaksut syyskaudella 2020:

Snowflakes: 70€

Wildfire: 70€
Fireworks: 70€
Twinkles: 70€
Halo: 100€
Tornado: 110€
Tidal Wave: 150€

Sisaralennus:

Seurallamme on käytössä sisaralennus joka määräytyy seuraavasti:
Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysihintainen kausimaksu, saman perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25% alennusta kausimaksun hinnasta ja kolmas lapsi -50%.

Kausialennus:

Käytössämme ovat myös kausialennukset, jotka koskevat kesken kauden aloittavia harrastajia. Alennukset määräytyvät seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet; marraskuussa ja joulukuussa aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet; huhtikuussa ja toukokuussa aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.