Kausimaksu

Kausimaksu maksetaan LEC:llä kaksi kertaa kalenterivuoden aikana, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksuun sisältyvät mm. seuran jäsenmaksu, salivuorot, väestönsuojavuorot, saleissa pidettävät leirit, ylimääräiset harjoitukset sekä kilpajoukkueilla Vierumäki-treenit. Kausimaksu on jokaisella joukkueella oma ja määräytyy treenimäärän ja joukkueen tason mukaan.

Kausimaksun lisäksi ylimääräisiä kuluja ovat esimerkiksi kilpamaksut, ulkopuolisten tahojen järjestämät leirit ja koulutukset sekä vapaaehtoiset vaate- ja varustehankinnat.

Joukkuekohtaiset kausimaksut kevätkaudella 2022:

Shooting Stars 70 e

Snowflakes 70 e

Twinkles 70 e

Sparks 90 e

Blaze 90 e

Tornado 100 e

Tidal Wave 140 e

Sisaralennus:

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka määräytyy seuraavasti:

Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysihintainen kausimaksu, saman perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25% alennusta kausimaksun hinnasta ja kolmas lapsi -50% alennusta kausimaksun hinnasta.

HUOM! Harrastajan tulee myClubiin rekisteröityessään ilmoittaa mahdolliset seurassa harrastavat sisarukset. Jos sisaruksen/sisarusten tietoja ei jäsenrekisterissä ole ilmoitettuna laskutuksen aikaan, ei alennusta voi saada takautuvasti.

Kausialennus:

Käytössämme on myös kausialennus, joka koskee kauden lopussa aloittavia harrastajia. Alennus määräytyy seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet; marraskuussa ja joulukuussa aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet; huhtikuussa ja toukokuussa aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Lisenssi

Jos harrastat kilpajoukkueessa:

Sinun tulee hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Lisenssin hinta riippuu harrastajan iästä sekä siitä, kattaako oma henkilökohtainen vakuutus kilpacheerleadingin. Lisenssi hankitaan yhdeksi lisenssikaudeksi (1.8.-31.7.) kerrallaan. Kilpalisenssi täytyy olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Katso tarkemmat ohjeet lisenssin ostoon SCL:n sivuilta tästä.

Jos harrastat harrastejoukkueessa:

Harrastajan tulee huolehtia, että oma henkilökohtainen vakuutus kattaa cheerleadingin harrastamisen. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus. Katso tarkemmat ohjeet vakuutuksen ostoon SCL:n sivuilta tästä.