Hinnat

Kausimaksu maksetaan LEC:llä kahdesti vuodessa, kevät- ja syyskauden alussa. Kausimaksuun sisältyvät mm. seuran jäsenmaksu, salivuorot, saleissa pidettävät leirit sekä kilpajoukkueilla Vierumäki -treenit. Kausimaksu on jokaisella joukkueella oma ja määräytyy treenimäärien ja tason mukaan.

Ylimääräisiä kuluja saattaa tulla esim. kisamaksuista ja vapaaehtoisista joukkuekohtaisista vaate- ja kisavarustehankinnoista.

Jos harrastat kilpajoukkueessa:

Sinun täytyy hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Hinta riippuu harrastajan iästä sekä siitä, kattaako oma henkilökohtainen vakuutus kilpacheerleadingin. Kilpalisenssi täytyy olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Osta lisenssi tästä.

Jos harrastat harrastejoukkueessa:

Harrastajan täytyy huolehtia, että oma henkilökohtainen vakuutus kattaa cheerleadingin. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus. Osta vakuutus tästä.

 

Joukkuekohtaiset kausimaksut kevätkaudella 2020:

Shooting Stars: 65€
Wildfire: 70€
Snowflakes: 70€
Fireworks: 70€
Twinkles: 70€

Halo: 100€
Flames: 110€
Tornado: 110€

Haze: 70€
Tidal Wave: 150€

 

Seurallamme on käytössä sisaralennus joka määräytyy seuraavasti:
Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysi hinta kausimaksusta, perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25% alennusta kausimaksun hinnasta, kolmas lapsi saa -50% alennusta jne.

 

Käytössämme on myös kausialennukset, jotka koskevat kesken kauden aloittavia harrastajia. Alennukset määräytyvät seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet; marraskuussa ja myöhemmin aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet; huhtikuussa ja myöhemmin aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.


029_TW_5D4_0757   1953_TW_5D4_6049
036_TW_1D2_2579