Hinnat

Kausimaksu maksetaan LEC:llä kahdesti vuodessa, kevät- ja syyskausien alussa. Kausimaksuun sisältyvät mm. seuran jäsenmaksu, salivuorot sekä kilpajoukkueilla Vierumäki -treenit. Kausimaksu on jokaisella joukkueella oma ja lukeutuu treenimäärien ja tason mukaan.

Ylimääräisiä kuluja saattaa tulla esim. kisamaksuista ja vapaaehtoisista joukkuekohtaisista vaate- ja kisavarustehankinnoista.

Jos harrastat kilpajoukkueessa:

Sinun täytyy hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpalisenssi. Hinta riippuu harrastajan iästä sekä siitä, kattaako oma henkilökohtainen vakuutus kilpacheerleadingin. Kilpalisenssi on voimassa kalenterivuoden ja täytyy olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Osta lisenssi tästä.

Jos harrastat harrastejoukkueessa:

Harrastajan täytyy huolehtia, että oma henkilökohtainen vakuutus kattaa cheerleadingin. Jos näin ei ole,  kannattaa hankkia Suomen Cheerleadingliiton harrastevakuutus. Harrastevakuutus on voimassa kalenterivuoden. Osta vakuutus tästä.

 

Joukkuekohtaiset kausimaksut syyskaudella 2018:

Rainbows: 55€
Wildfire: 60€
Fireworks: 60€
Galaxy: 85€
Flames: 95€
Thunder: 120€
Tidal Wave: 140€

 

Seurallamme on käytössä sisaralennus joka määräytyy seuraavasti:
Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysi kausimaksuhinta, perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25% alennusta kausimaksun hinnasta, kolmas lapsi saa -50% alennusta jne.

 

Käytössämme on myös kausialennukset, jotka koskevat kesken kauden aloittavia harrastajia. Alennukset määräytyvät seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet; marraskuussa ja myöhemmin aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella harrastejoukkueet; maaliskuussa ja myöhemmin aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.
Kevätkaudella kilpajoukkueet; huhtikuussa ja myöhemmin aloittavat harrastajat saavat -25% alennusta kausimaksun hinnasta.

048_tw_1d2_9772  003_tw_1dx_1327044_tw_1d2_9754