Lisenssi ja hinnat

Lisenssi

Jos urheilet kilpajoukkueessa:

Kilpajoukkueessa urheilevan tulee hankkia Suomen Cheerleadingliiton kilpailulisenssi. Lisenssin hinta määräytyy urheilijan syntymävuoden perusteella. Urheilijalla tulee lisenssin lisäksi olla myös voimassaoleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus. Jos urheilijan oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus tai vastaava ei kata kilpacheerleadingin harrastamista ja cheerleadingin parissa kilpailua, kannattaa kilpailulisenssin ohessa ostaa Pohjola Sporttiturva -vakuutus, joka kattaa harjoittelu-, leiri- ja kilpatoiminnan cheerleadingin parissa.

Jos urheilijalla on oma vakuutus, joka kattaa cheerleadingin parissa urheilun ja kilpailemisen, ei Pohjola Sporttiturva -vakuutusta tarvitse ostaa, vaan riittää pelkkä vakuutukseton lisenssi. Vakuutukseton lisenssi sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta. Varmistathan aina ennen vakuutuksettoman lisenssin ostamista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että olemassa oleva vakuutus kattaa kilpacheerleadingin harrastamisen ja lajin parissa kilpailemisen.

Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa 1.8.-31.7. välisen ajan. Seuraavan vuoden elokuussa tulee ostaa jälleen uusi lisenssi ja vakuutus. Kilpajoukkueen urheilijoilla tulee olla kilpailulisenssi hankittuna hyvissä ajoin ennen kilpailuja. Jos urheilijalla ei ole omaa cheerleadingin kattavaa vakuutusta, tulee lisenssi ja vakuutus ostaa jo heti kauden alussa, jotta urheilija on vakuutettu lajin parissa koko kauden ajan.

Katso tarkemmat ohjeet lisenssin ostoon SCL:n sivuilta osoitteesta: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/. Sivuilla myös linkki Suomisportiin lisenssin ja vakuutuksen ostamista varten.

Jos urheilet harrastejoukkueessa:

Harrastejoukkueessa urheilevan tulee huolehtia, että oma henkilökohtainen vapaa-ajan tapaturmavakuutus tai vastaava kattaa cheerleadingin harrastamisen ja lajin parissa sattuneet tapaturmat. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomisportin kautta Pohjola Sporttiturvan harrastevakuutus, joka kattaa cheerleadingin harrastamisen.

Harrastevakuutus on voimassa 1.8.-31.7. välisen ajan. Seuraavan vuoden elokuussa vakuutus tulee ostaa uudelleen.

Katso tarkemmat ohjeet vakuutuksen ostamiseen SCL:n sivuilta: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/. Sivuilta löytyy myös linkki Suomisportiin vakuutuksen ostamista varten.

Hinnat

Lahti Elite Cheer Teamin kaikille urheilijoille pakollisia kuluja ovat joukkuekohtainen kausimaksu sekä seuran jäsenmaksu. Kilpajoukkueiden urheilijoille kilpailulisenssin ja harrastejoukkueiden urheilijoille harrastevakuutuksen hankkiminen ovat myös pakollisia kuluja. Kilpajoukkueiden urheilijoille tulee ylimääräisiä kuluja kilpailuihin osallistumisesta sekä kilpajoukkueiden leireistä. Myös harrastejoukkueiden urheilijoille voi tulla lisäkuluja ylimääräisten leirien pitämisestä joukkueelle. Vapaaehtoisia ylimääräisiä kuluja kaikille joukkueille ovat vaate- ja varustehankinnat.

Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksu määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason mukaan. Kausimaksujen joukkuekohtaiset hinnat alempana. Kausimaksun lisäksi jokainen seuran urheilija maksaa seuran jäsenmaksun kerran vuodessa. Jäsenmaksu on 30 euroa kaudella 2022-23.

Joukkueiden kausimaksut syyskaudelle 2022 on ilmoitettu alempana. Kausimaksuja voidaan nostaa kevätkaudelle 2023, mutta jäsenmaksu pysyy samana koko kauden 2022-23 ajan.

LEC:llä on mahdollista sopia myös maksusuunnitelmasta. Jos haluat maksaa kausimaksun osissa, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen: maaritmakinen.lec@gmail.com.

Kausimaksut syyskaudella 2022

Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksu määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason mukaan.

Shooting Stars, mikrojen harrastejoukkue: 90 e
Snowflakes, minien harrastejoukkue: 100 e
Twinkles, minien harrastejoukkue: 100 e
Wildfire, edistyneiden minien joukkue: 110 e
Fireworks, level 1 minit: 130 e
Tornado, level 2 juniorit: 140 e
Lightning, ryhmästunt level 2 juniorit: 140 e
Tidal Wave, level 5 aikuiset: 170 e

Sisaralennus:

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka määräytyy seuraavasti:

Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysihintainen kausimaksu. Saman perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25 % alennusta oman kausimaksunsa hinnasta ja kolmas lapsi -50 % alennusta oman kausimaksun hinnasta. Sisaralennus ei koske jäsenmaksua.

HUOM! Urheilijan tulee myClubissa omalla jäsentilillään sille osoitetussa kohdassa ilmoittaa mahdolliset samassa seurassa urheilevat perheenjäsenet. Jos laskutushetkellä samassa seurassa urheilevia perheenjäseniä ei ole ilmoitettu jokaisen samaan perheeseen kuuluvan urheilijan myClub-jäsentilillä, ei sisaralennusta voi saada takautuvasti.

Kausialennus:

Seurallamme on käytössä myös kausialennus, joka koskee kauden lopussa aloittavia urheilijoita. Alennus määräytyy seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet: Marraskuussa ja joulukuussa aloittavat urheilijat saavat -25 % alennusta oman kausimaksunsa hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet: Huhtikuussa ja toukokuussa aloittavat urheilijat saavat -25 % alennusta oman kausimaksunsa hinnasta.

Alennus lasketaan urheilijan oman joukkueen kausimaksun hinnasta ja se ei koske jäsenmaksua. Huomioikaa, että kokeilutreenien ajankohta lasketaan harrastuksen aloittamisen ajankohdaksi, jos urheilija päätyy aloittamaan harrastuksen seurassa.