Lahti Elite Cheer Team

Lisenssi ja hinnat

Lisenssi

Jos urheilet kilpajoukkueessa:

Kilpajoukkueessa urheilevan tulee hankkia Suomen Cheerleadingliiton (SCL) kilpailulisenssi. Kilpailulisenssin voi ostaa joko vakuutuksella tai vakuutuksettomana.

A-, B- ja C-lisenssi

  • Sisältää kilpailuluvan ja Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen
  • Lisenssiluokka määräytyy urheilijan syntymäajan mukaan
  • Lisenssiä ostettaessa Suomisport tunnistaa automaattisesti oikean lisenssiluokan urheilijan henkilötunnuksen perusteella
  • A-, B, ja C-lisensseillä voi osallistua kilpailuun myös valmentajana (huom. kilpaurheilevat valmentajat)

Vakuutukseton lisenssi

  • Sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta
  • Saman hintainen kaikenikäisille
  • Varmista aina ennen vakuutuksettoman lisenssin ostamista omasta vakuutusyhtiöstä, että olemassa oleva vakuutus kattaa kilpacheerleadingin harrastamisen ja lajin parissa kilpailemisen

Kilpajoukkueen urheilijalla tulee olla kilpailuluvan lisäksi myös voimassaoleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus. Jos urheilijan oma vapaa-ajan, tapaturma-, henki- tai vastaava vakuutus ei kata kilpacheerleadingin harrastamista ja cheerleadingin parissa kilpailua, kannattaa ostaa oman ikäluokan A, B tai C -lisenssi, joka sisältää Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva -vakuutuksen, joka vakuuttaa lisenssin ottaneen urheilijan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta niin lajin harjoituksissa kuin kilpailuissa.

Jos urheilijalla on oma vakuutus, joka kattaa kilpacheerleadingin parissa urheilun ja kilpailemisen, ei A-, B- tai C -lisenssiä tarvitse ottaa, vaan riittää pelkkä vakuutukseton lisenssi. Vakuutukseton lisenssi sisältää kilpailuluvan, mutta ei vakuutusta. Varmistathan kuitenkin, että olemassa oleva vakuutuksesi kattaa kilpacheerleadingin harrastamisen ja lajin parissa kilpailemisen.

Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa 1.8.-31.7. välisen ajan. Seuraavan vuoden elokuussa tulee ostaa jälleen uusi lisenssi ja vakuutus. Kilpajoukkueen urheilijoilla tulee olla kilpailulisenssi hankittuna hyvissä ajoin ennen kilpailuja. Jos urheilijalla ei ole omaa cheerleadingin kattavaa vakuutusta, tulee lisenssi ja vakuutus ostaa jo heti kauden alussa, jotta urheilija on vakuutettu lajin parissa koko kauden ajan.

Katso tarkemmat ohjeet lisenssin ostoon SCL:n sivuilta: https://scl.fi (navigointi sivuston vasemman reunan valikon avulla). Sivuilla linkki Suomisportiin lisenssin ja vakuutuksen ostamista varten.

Jos urheilet harrastejoukkueessa:

Harrastejoukkueessa urheilevan tulee huolehtia, että oma henkilökohtainen vapaa-ajan, tapaturma-, henki- tai vastaava vakuutus kattaa cheerleadingin harrastamisen ja lajin parissa sattuneet tapaturmat. Jos näin ei ole, kannattaa hankkia Suomisportin kautta SCL:n harrastevakuutus, joka sisältää Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen. Pohjolan Sporttiturva-vakuutus vakuuttaa vakuutuksen ottaneen urheilijan cheerleadingiin liittyvän tapaturman varalta SCL:n jäsenseuran ohjatuissa lajiharjoituksissa ja leiritoiminnassa.

  • Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan
  • Harrastevakuutus on saman hintainen kaikenikäisille
  • Harrastevakuutus on voimassa 1.8.-31.7. välisen ajan. Seuraavan vuoden elokuussa vakuutus tulee ostaa uudelleen.

Katso tarkemmat ohjeet vakuutuksen ostamiseen SCL:n sivuilta: https://scl.fi/ (navigointi sivuston vasemman reunan valikon avulla). Sivuilta löytyy linkki Suomisportiin vakuutuksen ostamista varten.

Hinnat

Lahti Elite Cheer Teamin kaikille urheilijoille pakollisia kuluja ovat (lisenssin ja vakuutuksen lisäksi) seuran jäsenmaksu sekä joukkuekohtainen kausimaksu. Kilpajoukkueiden urheilijoille kilpailulisenssin ja harrastejoukkueiden urheilijoille harrastevakuutuksen hankkiminen ovat myös pakollisia kuluja. Kilpajoukkueiden urheilijoille tulee ylimääräisiä kuluja kilpailuihin osallistumisesta sekä kilpajoukkueiden ylimääräisistä viikonloppu- ja arkileireistä. Myös harrastejoukkueiden urheilijoille voi tulla lisäkuluja ylimääräisten leirien pitämisestä joukkueelle. Leirit eivät sisälly kausimaksun hintaan. Vapaaehtoisia ylimääräisiä kuluja kaikille joukkueille ovat vaate- ja varustehankinnat.

Jokainen urheilija maksaa seuran jäsenmaksun kerran lukuvuodessa (elokuu-toukokuu). Jäsenmaksu on kaikilla joukkueilla 30 euroa/urheilija kaudella 2022-23. Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Kausimaksu määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason mukaan.

Joukkueiden kausimaksut kevätkaudelle 2023 on ilmoitettu alempana.

LECillä on mahdollista sopia myös maksusuunnitelmasta. Jos haluat maksaa kausimaksun osissa tai pyytää laskulle lisää maksuaikaa, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen: maaritmakinen.lec@gmail.com.

Kausimaksut kevätkaudella 2023

Joukkuekohtainen kausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkauden alussa. Syyskaudella kausimaksu kattaa harrastamisen elokuusta joulukuuhun ja kevätkaudella tammikuusta toukokuuhun. Kausimaksun hinta määräytyy joukkueen ikä- ja taitotason sekä harjoituskertojen määrän mukaan.

JoukkueHinta, euroa
Shooting Stars, mikrojen harrastejoukkue100,00
Raindrops, mikrojen harrastejoukkue100,00
Snowflakes, minien harrastejoukkue110,00
Twinkles, minien harrastejoukkue110,00
Wildfire, minien harrastejoukkue120,00
Fireworks, level 2 youth140,00
Tornado, level 2 juniorit150,00
Tidal Wave, level 5 aikuiset180,00

Kausi- ja jäsenmaksut laskutetaan myClubin kautta heti kauden alussa tai kun urheilija liittyy joukkueeseen.

Sisaralennus:

Seurallamme on käytössä sisaralennus, joka määräytyy seuraavasti:

Perheen vanhimmasta lapsesta maksetaan täysihintainen kausimaksu. Saman perheen toiseksi vanhin lapsi saa -25 % alennusta oman kausimaksun hinnasta ja kolmas lapsi -50 % alennusta oman kausimaksun hinnasta. Sisaralennus ei koske jäsenmaksua.

HUOM! Urheilijan tulee myClubissa omalla jäsentilillä ilmoittaa samassa seurassa urheilevan perheenjäsenen koko nimi, syntymäaika ja joukkue erillisessä tälle varatussa kohdassa. Jos laskutushetkellä samassa seurassa urheilevia perheenjäseniä ei ole ilmoitettu jokaisen samaan perheeseen kuuluvan urheilijan myClub-jäsentilillä, ei sisaralennusta voi saada takautuvasti.

Lue lisää sisaralennuksen ilmoittamisesta: täältä.

Kausialennus:

Seurallamme on käytössä myös kausialennus, joka koskee kauden lopussa aloittavia urheilijoita. Alennus määräytyy seuraavasti:

Syyskaudella kaikki joukkueet: Marraskuussa ja joulukuussa aloittavat urheilijat saavat -25 % alennusta oman kausimaksun hinnasta.

Kevätkaudella kaikki joukkueet: Huhtikuussa ja toukokuussa aloittavat urheilijat saavat -25 % alennusta oman kausimaksun hinnasta.

Alennus lasketaan urheilijan oman joukkueen kausimaksun hinnasta ja se ei koske jäsenmaksua. Huomioikaa, että kokeilutreenien ajankohta lasketaan harrastuksen aloittamisen ajankohdaksi, jos urheilija päätyy aloittamaan harrastuksen seurassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: