myClub ja WhatsApp

Yhteydenpito valmentajan ja urheilijoiden välillä tapahtuu pääosin joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä. Valmentajat keräävät itse treeneissä urheilijoiden yhteystiedot ryhmää varten. Valmentajan ja urheilijoiden huoltajien välinen yhteydenpito tapahtuu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä. Pidäthän huolen, että urheilijalta vähintään yksi vanhempi tai huoltaja kuuluu oman joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään.

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä suoraan joukkueen valmentajalle. Seuran valmentajien yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

myClub

Lahti Elite Cheer Teamillä on käytössä myClub-jäsenrekisteripalvelu, johon jokainen yli 13-vuotias urheilija voi tehdä itse ja alle 13-vuotiaalle urheilijalle huoltaja tekee jäsentilin. Ennen myClubiin rekisteröitymistä, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan, jotta tiedät mihin joukkueeseen ilmoittautua.

Lue tietosuojaseloste ennen jäsentilin rekisteröimistä täältä.

myClub-tunnus

myClubin käyttö aloitetaan sillä, että joko urheilija itse (yli 13-vuotiaat urheilijat) tai urheilijan huoltaja (alle 13-vuotiaat urheilijat) luo myClub-tunnuksen. Tätä varten urheilija tai huoltaja ilmoittaa oman sähköpostiosoitteen sekä luo tunnukselle salasanan. Tämän jälkeen myClub-tunnukselle luodaan jäsentili, johon täytetään urheilijan tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, huoltajan tiedot yms.). Yhdellä huoltajalla voi olla omalla myClub-tunnuksella useamman urheilijan jäsentili hallinnoitavana, sillä huoltaja voi omalla myClub-tunnuksellaan luoda useampia jäsentilejä esimerkiksi samassa tai eri seurassa urheileville sisaruksille.

Lisätietoa ja ohjeita myClub-tunnuksen luomiseen: täältä

myClub jäsentili

Kun luot urheilijalle myClubiin jäsentiliä, täytä urheilijan tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, huoltajan tiedot yms.) huolellisesti ja huomioi, että jokaiselta alle 18-vuotiaalta urheilijalta tulee ilmoittaa myös vähintään yhden huoltajan yhteystiedot. Jäsentilin luomisen jälkeen valitse oikean ikäluokan ja taitotason joukkue, johon urheilija haluaa liittyä. (Olethan tätä ennen ollut yhteydessä joukkueen valmentajaan, jotta tiedät, mikä on sinulle sopiva joukkue?)

Urheilijan tietojen päivittäminen ja muuttaminen jälkikäteen on mahdollista urheilijan jäsentilillä kirjautumalla myClubiin omalla myClub-tunnuksella.

Lisätietoa ja ohjeita jäsentilin rekisteröimiseen löydät myClubin omilta sivuilta: täältä
Samalta sivulta löydät lisäohjeita palvelun käyttöön. Liikkuminen vasemman reunan navigaatiovalikon avulla.

Sisaralennuksen ilmoittaminen

Ilmoita myClubiin jäsentiliä rekisteröidessäsi, jos sinulla on samassa seurassa urheilevia muita perheenjäseniä, esimerkiksi sisaruksia. Ilmoita perheenjäsenen(/ten) koko nimi, syntymäaika ja joukkue erillisessä tälle varatussa kohdassa. Näin sinulla on mahdollisuus sisaralennukseen.

Jäsentilin tietoja voi muokata kirjautumalla myClub-tunnuksella urheilijan jäsentilille. Esimerkiksi jos toinen perheenjäsen aloittaa urheilun seurassa myöhemmin kuin ensin rekisteröity urheilija, voi sisaralennuksen tiedot päivittää ensin rekisteröidyn urheilijan jäsentilille jälkikäteen. Myös myöhemmin seuraan liittyvän perheenjäsenen jäsentilillä on ilmoitettava seurassa jo urheilevan perheenjäsenen koko nimi, syntymäaika ja joukkue sisaralennuksen saamiseksi.

Jos laskutushetkellä samassa seurassa urheilevia perheenjäseniä ei ole ilmoitettu molempien perheenjäsenten jäsentileillä myClubissa, ei sisaralennusta voi saada takautuvasti.

myClubiin pääset rekisteröitymään tästä:

Urheilijat ja vanhemmat, joilla on jo myClub-tunnus sekä jäsentili voivat kirjautua sisään tästä:

myClubista on saatavilla myös mobiilisovellus, jonka avulla jäsentili ja seuran tiedotteet kulkevat kätevästi mukana kaikkialle. Lataa se puhelimeesi sovelluskaupasta.

Vanhempien WhatsApp-ryhmä

Nuorempien ikäluokkien harrastejoukkueissa urheilijoilla ei välttämättä ole joukkueen omaa WhatsApp-ryhmää, mutta jokaisella joukkueella on vanhemmille ja huoltajille perustettu oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotetaan joukkuetta koskevista asioista. Jokaiselta alle 18-vuotiaalta urheilijalta tulee vähintään yhden huoltajan kuulua vanhempien WhatsApp-ryhmään.

Pidä huoli, että vähintään yksi huoltaja kuuluu oman joukkueesi vanhempien WhatsApp-ryhmään. Vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat vanhempia ja huoltajia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta, joten on tärkeää, että jokaisen alaikäisen urheilijan vanhempi tai huoltaja kuuluu ryhmään.