Lahti Elite Cheer Team

myClub ja WhatsApp

Lahti Elite Cheer Teamin henkilöstö tiedottaa seuran jäseniä jäsenrekisteripalvelu myClubin kautta. myClub-tiedotteista tulee ilmoitus jäsentiliin liitettyyn sähköpostiin, ja kaikki seuran tiedotteet löytyvät sekä myClub-mobiilisovelluksesta että kirjautumalla myClubiin selaimen kautta.

Yhteydenpito valmentajan ja urheilijoiden välillä tapahtuu joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä. Valmentajat keräävät itse kauden alun harjoituksissa urheilijoiden yhteystiedot ryhmää varten. Valmentajan ja urheilijoiden huoltajien välinen yhteydenpito tapahtuu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä. Pidäthän huolen, että urheilijalta vähintään yksi vanhempi tai huoltaja kuuluu oman joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään.

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä suoraan joukkueen valmentajalle. Valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet-välilehdeltä.

Rekisteröityminen myClubiin

Ennen myClubiin rekisteröitymistä, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan.

Lahti Elite Cheer Teamilla on käytössä myClub-jäsenrekisteripalvelu, johon jokainen yli 13-vuotias urheilija voi tehdä itselleen ja alle 13-vuotiaalle urheilijalle huoltaja tekee jäsentilin. Jokaisen seuran jäsenen tulee rekisteröityä myClubiin, kun kaksi ilmaista kokeilukertaa on käytetty ja urheilija on päättänyt aloittaa joukkueessa.

Lue tietosuojaseloste ennen jäsentilin rekisteröimistä täältä.

myClub-tunnus

Jäsenrekisteripalvelu myClubin käyttö aloitetaan sillä, että joko urheilija itse (yli 13-vuotiaat urheilijat) tai urheilijan huoltaja (alle 13-vuotiaat urheilijat) luo myClub-tunnuksen. Tätä varten urheilija tai huoltaja ilmoittaa oman sähköpostiosoitteen sekä luo tunnukselle salasanan. Tämän jälkeen myClub-tunnukselle luodaan jäsentili, johon täytetään urheilijan tiedot (urheilijan nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, huoltajan tiedot yms.). Huoltajalla voi olla omalla myClub-tunnuksellaan useamman urheilijan jäsentili hallinnoitavana, sillä huoltaja voi omalla myClub-tunnuksellaan luoda useampia jäsentilejä esimerkiksi samassa tai eri seurassa urheileville sisaruksille.

Lisätietoa ja ohjeita myClub-tunnuksen luomiseen löydät myClubin omilta sivuilta: täältä

myClub jäsentili

Jäsentiliin täytetään urheilijan tiedot. Kun luot urheilijalle myClubiin jäsentilin, täytä urheilijan tiedot (koko nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, huoltajan tiedot yms.) huolellisesti ja huomioi, että jokaiselta alle 18-vuotiaalta urheilijalta tulee ilmoittaa myös vähintään yhden huoltajan yhteystiedot. Jäsentilin luomisen jälkeen valitse oikean ikäluokan ja taitotason joukkue, johon urheilija haluaa liittyä. (Olethan tätä ennen ollut yhteydessä joukkueen valmentajaan, jotta tiedät, mikä on sinulle sopiva joukkue?)

Urheilijan tietojen päivittäminen ja muuttaminen jälkikäteen on mahdollista urheilijan jäsentilillä kirjautumalla myClubiin omalla myClub-tunnuksella.

Lisätietoa ja ohjeita jäsentilin rekisteröimiseen löydät myClubin omilta sivuilta: täältä
Samalta sivulta löydät lisäohjeita palvelun käyttöön. Liikkuminen vasemman reunan navigointivalikon avulla.

Sisaralennuksen ilmoittaminen

Ilmoita myClubiin jäsentiliä rekisteröidessäsi, jos sinulla on samassa seurassa urheilevia muita perheenjäseniä, esimerkiksi sisaruksia. Ilmoita perheenjäsenen(/ten) koko nimi, syntymäaika ja joukkue erillisessä tälle varatussa kohdassa. Näin sinulla on mahdollisuus sisaralennukseen. Jos laskutushetkellä samassa seurassa urheilevia perheenjäseniä ei ole ilmoitettu jokaisen perheenjäsenen jäsentilillä myClubissa, ei sisaralennusta voi saada takautuvasti.

Jäsentilin tietoja voi muokata kirjautumalla myClub-tunnuksella urheilijan jäsentilille. Esimerkiksi, jos toinen perheenjäsen aloittaa urheilun seurassa myöhemmin kuin ensin rekisteröity urheilija, voi sisaralennuksen tiedot käydä päivittämässä ensin rekisteröidyn urheilijan jäsentilille jälkikäteen. Myös myöhemmin seuraan liittyvän perheenjäsenen jäsentilillä on ilmoitettava seurassa jo urheilevan perheenjäsenen koko nimi, syntymäaika ja joukkue sisaralennuksen saamiseksi.

Luo myClub-tunnus tästä:

Urheilijat ja huoltajat, joilla on jo myClub-tunnus sekä jäsentili voivat kirjautua sisään tästä:

myClub-tiedotus

Seuran käytännöistä, tapahtumista, loma-ajoista, sekä muista tärkeistä asioista mm. lisenssi-infosta tiedotetaan myClubin kautta. Tiedotteista tulee ilmoitus myClub-tunnukseen liitettyyn sähköpostiin, mutta tämän lisäksi myös myClub-mobiilisovellukseen. Sovelluksen voi ladata puhelimeen omasta sovelluskaupasta. Ilmoitus uudesta myClub-tiedotteesta tulee suoraan puhelimeen sovelluksen kautta ja sovelluksessa tiedotteet kulkevat kätevästi mukana kaikkialle. Sovelluksen avulla tieto seuran asioista tavoittaa urheilijat ja vanhemmat reaaliaikaisesti. Sovelluksesta löydät myös seuran verkkokaupan, josta voit tilata seuravaatteita- ja tuotteita.

Me LECiläiset suosittelemme myClub-mobiilisovelluksen lataamista omasta sovelluskaupasta:

Vanhempien WhatsApp-ryhmä

Nuorempien ikäluokkien harrastejoukkueissa urheilijoilla ei välttämättä ole joukkueen omaa WhatsApp-ryhmää, mutta jokaisella joukkueella on vanhemmille ja huoltajille perustettu oma WhatsApp-ryhmä, jossa valmentajat tiedottavat huoltajia joukkuetta koskevista asioista. Ilmoita puhelinnumerosi, koko nimesi sekä urheilijan koko nimi valmentajalle joukkueeseen ilmoittautuessasi, jotta valmentajat voivat lisätä sinut vanhempien WhatsApp-ryhmään.

Vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat vanhempia ja huoltajia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta. Tämän vuoksi on tärkeää, että jokaiselta alaikäiseltä urheilijalta vähintään yksi huoltaja kuuluu ryhmään.