Uusi harrastaja

Otamme uusia harrastajia mukaan harrastejoukkueisiin ympäri kauden !

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet -välilehdeltä, ikäsi ja lajitaustasi mukaan. Harrastejoukkueisiin ovat kaikki tervetulleita, joten pyydämme uusia harrastajia tulemaan paikan päälle joukkueen seuraaviin treeneihin. Treeniajat ja -paikat löydät täältä. Ilmoittaudu treeneissä joukkueen valmentajille ja anna heille yhteystietosi, myös vanhemman, jotta vähintään yksi harrastajan vanhempi kuuluu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmä on tärkein tiedotuskanava joukkueen valmentajien ja vanhempien sekä seuran yhteyshenkilöiden välillä, joten on ehdottoman tärkeää, että vähintään yksi vanhempi kuuluu ryhmään.

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen sinun tulee ilmoittautua, ole ensin yhteydessä meihin osoitteeseen lahtielitecheerteam.office@gmail.com, jonka jälkeen ohjaamme sinut täyttämään ilmoittautumislomakkeen.

Imoittautumalla Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran sääntöjä, joten käy lukemassa ne täällä ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen.
Tutustuthan myös tietosuojaselosteeseen ennen lomakkeen täyttämistä.
Ilmoittautumislomake täytetään täällä.

Vaikka pääasiassa täytämme kilpajoukkueita karsintojen kautta, kilpajoukkueesta kiinnostuneet harrastajat voivat olla myös kesken kauden yhteydessä osoitteeseen lahtielitecheerteam.office@gmail.com tai suoraan kyseisen joukkueen valmentajiin.
Karsintojen kautta edustus- ja kilpajoukkueisiin päässeet täyttävät myös ilmoittautumislomakkeen.

Myös LEC:n aikaisemmat harrastajat täyttävät ilmoittautumislomakkeen uudelleen aina joka kevät- ja syyskauden alussa.