Uusi harrastaja

Otamme uusia harrastajia mukaan harrastejoukkueisiin ympäri kauden !

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet -välilehdeltä, ikäsi ja lajitaustasi mukaan. Harrastejoukkueisiin ovat kaikki uudet harrastajat tervetulleita ympäri kauden, mutta ota ensin yhteyttä joukkueen valmentajaan puhelimitse, esimerkiksi tekstiviestillä, ennen paikan päälle tulemista. Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät myös Joukkueet -välilehdeltä.

Ilmoittaudu treeneissä joukkueen valmentajille ja anna heille yhteystietosi, myös vanhemman, jotta vähintään yksi harrastajan vanhempi kuuluu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. (Jos et ole jo ennen ensimmäisiä treenejä tätä tehnyt)

Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmä on tärkein tiedotuskanava joukkueen valmentajien ja vanhempien sekä seuran yhteyshenkilöiden välillä, joten on ehdottoman tärkeää, että vähintään yksi vanhempi kuuluu ryhmään.

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen sinun tulee ilmoittautua, ota yhteyttä meihin osoitteeseen lec.harrastajille@gmail.com, jonka jälkeen ohjaamme sinut täyttämään ilmoittautumislomakkeen.

Imoittautumalla Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran sääntöjä, joten käy lukemassa ne täällä ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen.
Tutustuthan myös tietosuojaselosteeseen ennen lomakkeen täyttämistä.
Ilmoittautumislomake täytetään täällä.

Vaikka pääasiassa täytämme kilpajoukkueita karsintojen kautta, kilpajoukkueesta kiinnostuneet harrastajat voivat olla myös kesken kauden yhteydessä kilpajoukkueiden valmennuskoordinaattori Ria Mäkiseen osoitteeseen riamakinen.lec@gmail.com tai suoraan kyseisen joukkueen valmentajiin.
Karsintojen kautta edustus- ja kilpajoukkueisiin päässeet täyttävät myös ilmoittautumislomakkeen.

Myös LEC:n aikaisemmat harrastajat täyttävät ilmoittautumislomakkeen uudelleen aina joka kevät- ja syyskauden alussa.