Uusi harrastaja

Otamme uusia harrastajia mukaan harrastejoukkueisiin ympäri kauden !

Harrastejoukkueet

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet -välilehdeltä ikäsi ja lajitaustasi mukaan.

Harrastejoukkueisiin ovat kaikki uudet harrastajat tervetulleita ympäri kauden. Ota yhteyttä joukkueen valmentajaan ennen paikan päälle tulemista esimerkiksi tekstiviestillä (tai WhatsApp-viestillä). Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet -välilehdeltä.

Ilmoittaudu treeneissä joukkueen valmentajille ja anna heille yhteystietosi, myös vanhemman, jotta vähintään yksi harrastajan vanhempi kuuluu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. (Jos et ole jo ennen ensimmäisiä treenejä tätä tehnyt)

Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat vanhempia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi treenien peruuntumisesta, joten on tärkeää, että vähintään yksi vanhempi tai huoltaja kuuluu ryhmään.

LEC:llä on käytössä kaksi ilmaista treenikertaa, jolloin harrastusta voi käydä kokeilemassa. Tämän jälkeen ilmoita valmentajalle jatkosta ja käy luomassa myClub-tunnus sekä rekisteröimässä uusi jäsentili myClubiin harrastajaa varten (kohdasta Ilmoittautuminen). Yli 13-vuotiaat voivat tehdä rekisteröitymisen itse, mutta jokaisen alle 18-vuotiaan tulee lisätä tiliin myös vanhemman yhteystiedot. Alle 13-vuotiaille tulee vanhemman tehdä tili jäsenrekisterijärjestelmään. Ohjeita myClubin käyttöönottoon löydät täältä: Harrastajille

Ennen rekisteröitymistä, luethan tietosuojaselosteen täältä.

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen sinun tulee ilmoittautua, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen lec.harrastajille@gmail.com.

Liittymällä Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran sääntöjä, joten käy lukemassa ne täällä ennen ilmoittautumista mukaan.

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia harrastajia pääasiassa karsintojen kautta. Karsinnoista ilmoitamme joukkueiden Instagram-tileillä, joten kannattaa laittaa ne seurantaan. Pyrimme ilmoittamaan karsinnoista myös seuran kotisivuilla ja Facebookissa.

Kilpajoukkueesta kiinnostuneet harrastajat voivat olla myös kesken kauden yhteydessä kilpajoukkueiden valmennuskoordinaattori Ria Mäkiseen osoitteeseen riamakinen.lec@gmail.com tai suoraan kyseisen joukkueen valmentajiin.

Kysy rohkeasti paikkaa myös kilpajoukkueesta !