Uusi jäsen

Otamme uusia jäseniä harrastejoukkueisiimme myös kesken kauden !

Harrastejoukkueet

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet -välilehdeltä ikäsi ja lajitaustasi mukaan.

Harrastejoukkueisiin ovat kaikki uudet urheilijat tervetulleita ympäri kauden. Ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan ennen paikan päälle tulemista sähköpostitse tai esimerkiksi teksti- tai WhatsApp-viestillä. Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet-välilehdeltä.

Ilmoittaudu treeneissä joukkueen valmentajille ja anna heille yhteystietosi, myös huoltajan, jotta vähintään yksi urheilijan vanhempi tai huoltaja kuuluu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat huoltajia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta, joten on tärkeää, että vähintään yksi huoltaja kuuluu ryhmään. Lue lisää vanhempien WhatsApp-ryhmästä täältä: myClub ja WhatsApp.

LEC:llä on käytössä kaksi ilmaista kokeilukertaa. Voit käydä kokeilemassa lajia ilmaiseksi kaksi kertaa joukkueen harjoituksissa. Tämän jälkeen ilmoita valmentajalle jatkosta ja käy luomassa myClub-tunnus sekä rekisteröimässä uusi jäsentili jäsenrekisterijärjestelmä myClubiin urheilijaa varten (kohdasta Rekisteröidy myClubiin). Yli 13-vuotiaat voivat tehdä rekisteröitymisen itse, mutta alle 13-vuotiaille huoltajan tulee tehdä jäsentili. Jokaisen alle 18-vuotiaan tulee lisätä tiliin myös huoltajan yhteystiedot. Ohjeita myClubin käyttöönottoon löydät täältä: myClub ja WhatsApp.

Ennen rekisteröitymistä, luethan tietosuojaselosteen täältä.

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen ilmoittautua, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen lec.harrastajille@gmail.com.

Liittymällä Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran sääntöjä, joten käy lukemassa ne täältä ennen myClubiin rekisteröitymistä.

Kilpajoukkueet

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia urheilijoita pääasiassa karsintojen kautta. Karsinnoista ilmoitamme joukkueiden Instagram-tileillä, joten kannattaa laittaa ne seurantaan. Pyrimme ilmoittamaan karsinnoista myös seuran kotisivuilla ja Facebookissa.

Kilpajoukkueesta kiinnostuneet urheilijat voivat olla myös kesken kauden yhteydessä suoraan kyseisen joukkueen vastuuvalmentajaan.

Kysy rohkeasti paikkaa myös kilpajoukkueesta !