Lahti Elite Cheer Team

Uusi jäsen

Otamme uusia jäseniä harrastejoukkueisiimme koko kauden ajan. Kysy rohkeasti paikkaa myös kilpajoukkueesta! Kilpajoukkueessa voi olla vielä tilaa ja tarvetta uusille urheilijoille.

Harrastejoukkueet

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet-välilehdeltä ikäsi ja lajitaustasi mukaan. Harrastejoukkueiden ikärajat eivät ole niin tarkat kuin kilpajoukkueissa, joten voit kysyä paikkaa harrastejoukkueesta, vaikka oma ikä menisi ikärajojen ulkopuolelle.

Harrastejoukkueisiin ovat uudet urheilijat tervetulleita koko kauden ajan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista, sillä joukkueessa opetellaan lajin alkeet.

Kilpajoukkueet

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lajista, kysy rohkeasti paikkaa kilpajoukkueesta!

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia urheilijoita pääasiassa karsintojen kautta, mutta voit kysyä paikkaa joukkueesta myös kesken kauden. Kilpajoukkueissa voi olla vielä tilaa ja tarvetta uusille urheilijoille, joten ole suoraan yhteydessä kyseisen joukkueen vastuuvalmentajaan. Vastuuvalmentajien yhteystiedot löydät Joukkueet-välilehdeltä.

Kilpajoukkueiden karsinnoista ilmoitamme joukkueiden Instagram-tileillä, joten kannattaa laittaa ne seurantaan. Pyrimme ilmoittamaan karsinnoista myös seuran kotisivuilla ja Facebookissa.

Ota yhteyttä

Ennen kuin tulet ensimmäistä kertaa joukkueen harjoituksiin, ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan sähköpostitse tai esimerkiksi WhatsApp- tai tekstiviestillä. Valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet-välilehdeltä:

Kerro huoltajan yhteystiedot

On tärkeää, että kerrot valmentajalle alle 18-vuotiaan urheilijan huoltajan yhteystiedot jo ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista, jotta valmentajat saavat yhteyden huoltajaan tarpeen vaatiessa. Lisäksi jokaiselta alle 18-vuotiaalta urheilijalta vähintään yhden huoltajan tulee liittyä joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat huoltajia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta, leireistä, esiintymisvaatetuksesta yms.

MyClub

Meillä voit käydä kokeilemassa lajia ilmaiseksi kaksi kertaa joukkueen harjoituksissa. Tämän jälkeen ilmoita valmentajalle jatkosta ja käy luomassa myClub-tunnus sekä rekisteröimässä uusi jäsentili jäsenrekisterijärjestelmä myClubiin urheilijaa varten. Yli 13-vuotiaat voivat tehdä rekisteröitymisen itse, mutta alle 13-vuotiaille huoltajan tulee tehdä jäsentili. Jokaisen alle 18-vuotiaan tulee lisätä tiliin myös huoltajan yhteystiedot.

Lue lisää vanhempien WhatsApp-ryhmästä ja myClubista:

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen ilmoittautua, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen lec.urheilijat@gmail.com.

Seuran toimintatavat

Liittymällä Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran toimintatapoja, joten käy lukemassa ne ennen myClubiin rekisteröitymistä täältä: