Uusi jäsen

Otamme uusia jäseniä harrastejoukkueisiimme koko kauden ajan. Kysy rohkeasti paikkaa myös kilpajoukkueesta! Kilpajoukkueessa voi olla vielä tilaa ja tarvetta uusille urheilijoille.

Harrastejoukkueet

Löydät itsellesi sopivan joukkueen Joukkueet-välilehdeltä ikäsi ja lajitaustasi mukaan.

Harrastejoukkueisiin ovat kaikki uudet urheilijat tervetulleita koko kauden ajan. Harrastejoukkueissa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista, sillä joukkueessa pääsee oppimaan lajin alkeet. Edistyneemmissä harrastejoukkueissa on hyvä olla jonkin verran kokemusta lajista, sillä urheilijat harjoittelevat tavoitteellisemmin kilpajoukkueeseen nousemista varten.

Ennen kuin tulet ensimmäistä kertaa joukkueen harjoituksiin, ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan sähköpostitse tai esimerkiksi WhatsApp- tai tekstiviestillä. Joukkueiden valmentajien yhteystiedot löytyvät Joukkueet-välilehdeltä:

On tärkeää, että kerrot valmentajalle alle 18-vuotiaan urheilijan huoltajan yhteystiedot jo ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista, jotta urheilijalta vähintään yksi huoltaja kuuluu joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmään. Joukkueen vanhempien WhatsApp-ryhmässä valmentajat tiedottavat huoltajia joukkuetta koskevista asioista, esimerkiksi harjoitusten peruuntumisesta, joten on tärkeää, että vähintään yksi huoltaja kuuluu ryhmään.

Lahti Elite Cheer Teamilla on käytössä kaksi ilmaista kokeilukertaa. Voit käydä kokeilemassa lajia ilmaiseksi kaksi kertaa joukkueen harjoituksissa. Tämän jälkeen ilmoita valmentajalle jatkosta ja käy luomassa myClub-tunnus sekä rekisteröimässä uusi jäsentili jäsenrekisterijärjestelmä myClubiin urheilijaa varten. Yli 13-vuotiaat voivat tehdä rekisteröitymisen itse, mutta alle 13-vuotiaille huoltajan tulee tehdä jäsentili. Jokaisen alle 18-vuotiaan tulee lisätä tiliin myös huoltajan yhteystiedot.

Lue lisää vanhempien WhatsApp-ryhmästä ja myClubista:

Ennen rekisteröitymistä, luethan tietosuojaselosteen täältä.

Jos olet epävarma siitä, mihin joukkueeseen ilmoittautua, ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen lec.urheilijat@gmail.com.

Liittymällä Lahti Elite Cheer Teamin jäseneksi sitoudut noudattamaan seuran toimintatapoja, joten käy lukemassa ne ennen myClubiin rekisteröitymistä täältä:

Kilpajoukkueet

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lajista, kysy rohkeasti paikkaa kilpajoukkueesta !

Kilpajoukkueisiin otetaan uusia urheilijoita pääasiassa karsintojen kautta, mutta voit kysyä paikkaa joukkueesta myös kesken kauden. Kilpajoukkueissa voi olla vielä tilaa ja tarvetta uusille urheilijoille, joten ole suoraan yhteydessä kyseisen joukkueen vastuuvalmentajaan. Vastuuvalmentajien yhteystiedot löydät Joukkueet-välilehdeltä.

Kilpajoukkueiden karsinnoista ilmoitamme joukkueiden Instagram-tileillä, joten kannattaa laittaa ne seurantaan. Pyrimme ilmoittamaan karsinnoista myös seuran kotisivuilla ja Facebookissa.