Valmentajat

LEC:n kaikki valmentajat ovat jo kauan Cheerleadingin parissa olleita, ahkeria urheilijoita. Joka vuosi valmentajiamme osallistuu Suomen Cheerleadingliiton järjestämiin valmentajakoulutuksiin. Näin varmistetaan osaaminen valmentamisessa ja tilanteiden sekä haasteiden hallitseminen cheerleadingin parissa.

 

Karoliina Tolonen

Karoliina on mikrojen alkeisjoukkue Rainbowsin vastuuvalmentaja ja Thunderin apuvalmentaja. Karo itse aloitti harrastuksen seuran Galaxy joukkueessa vuonna 2012 ja nousi Thunderiin vuonna 2016. Tidal Waveen Karo karsi syksyllä 2017 ja harrastaa joukkueessa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Karo aloitti keväällä 2018.

Janna Rekola

Janna toimii Rainbowsin apuvalmentajana. Janna tuli lajin pariin vasta vuonna 2016 ja harrasti seuran juniorjoukkueessa Thunderissa vuoden. Tidal Waveen Janna nousi jo syksyllä 2017 ja harrastaa joukkueessa tälläkin hetkellä. Janna aloitti valmentamisen keväällä 2018 mutta on avustellut jo aiemmin valmentajia, mm. minien treeneissä.

Doris Dammert

Doris on minien alkeisjoukkue Fireworksin vastuuvalmentaja. Doris myös aloitti harrastamisen Thunder joukkueessa vuonna 2016 ja nousi tämän hetkiseen joukkueeseensa Tidal Waveen syksyllä 2017. Doris aloitti valmentamisen keväällä 2018.

Milla Hännikäinen

Milla toimii Fireworksin apuvalmentajana. Millakin aloitti lajin harrastamisen Thunderissa vuonna 2016 ja karsi syksyllä 2017 Tidal Waveen, missä harrastaa tälläkin hetkellä. Myös Milla aloitti valmentamisen keväällä 2018.

Emma Kotilainen

Emma on Fireworksin toinen apuvalmentaja. Emma aloitti harrastuksen seuran alkeisjuniorjoukkueessa vuonna 2015 ja nousi Thunderiin keväällä 2016. Saman vuoden syksynä Emma nousikin jo Tidal Waveen. Emma harrasti Tidal Wavessa jouluun 2017 asti sekä aloitti valmentamisen keväällä 2018.

Betty Järvi

Betty toimii Galaxyn sekä Thunderin vastuuvalmentajana. Betty aloitti harrastuksen vuonna 2013, seuran silloisessa alkeisjuniorjoukkueessa. Betty nousi Tidal Waveen vuonna 2014, kun joukkue perustettiin ja aloitti valmentamisen 2017 keväällä. Betty valmentaa kolmatta kauttaan Galaxyä ja toista kauttaan Thunderia.

Oona Eklund

Oona toimii Galaxyn apuvalmentajana. Oona itse aloitti lajin harrastamisen Galaxyssä vuonna 2013. Galaxyssä Oona harrasti 2 vuotta, jonka jälkeen hän harrasti vuoden seuran silloisessa alkeisjuniorjoukkueessa ja toisen vuoden kilpajunioreissa Thunderissa. Oona karsi Tidal Waveen syksyllä 2017 ja samoihin aikoihin aloitti valmentamisen.

Eveliina Peltola

Eve on minijoukkue Galaxyn toinen apuvalmentaja. Myös Eve aloitti harrastuksen Galaxyssä, vuonna 2014. Vuoden Galaxyssä harrastamisen jälkeen Eve nousi seuran alkeisjunioreihin ja sieltä vuoden jälkeen Thunderiin, jossa harrasti myös vuoden. Eve karsi Tidal Waveen syksyllä 2017 ja samoihin aikoihin aloitti valmentamisen.

Lilli Kangasniemi

Lilli on Thunderin toinen apuvalmentaja ja on itse aloittanut harrastamisen jo vuonna 2012. LEC:lle Lilli tuli syksyllä 2017 ja aloitti harrastamisen suoraan Tidal Wavessa missä harrastaa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Lilli aloitti myös syksyllä 2017.

Roosa Helle

Roosa on alkeisjuniorjoukkue Flamesin vastuuvalmentaja. Roosa aloitti harrastuksen seuran alkeisjuniorjoukkueessa vuonna 2015 ja pääsi Thunderiin keväällä 2016. Roosa nousi jo syksyllä 2016 Tidal Waveen, missä harrastaa tälläkin hetkellä. Roosa aloitti valmentamaan Thunderia keväällä 2017 ja valmensi joukkuetta jouluun 2017 asti. Flamesin valmentamisen Roosa aloitti keväällä 2018.

Inka Hassinen

Inka toimii Flamesin apuvalmentajana. Inka tuli lajin pariin vuonna 2015, kun aloitti harrastamisen seuran alkeisjuniorjoukkueessa. Inka nousi keväällä 2016 Thunderiin, mistä nousi syksyllä 2016 Tidal Waveen missä harrastaa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Inka aloitti keväällä 2018.

Kasperi Halme

Kasperi toimii Flamesin toisena apuvalmentajana. Kassu itse aloitti lajin vuonna 2015 suoraan Tidal Wavessa, missä harrasti jouluun 2017 asti. Kassulla tulee vuonna 2018 tauko harrastamisesta armeijaan lähdön vuoksi mutta aloittaa valmentamisen intin ajaksi.

Ria Mäkinen

Ria on Tidal Wave kilpajoukkueen vastuuvalmentaja. Lisäksi Ria toimii valmentajien päävalmentajana, seuran varapuheenjohtajana sekä joukkue- ja valmennusvastaavana. Ria aloitti harrastamisen vuonna 2006 ja tuli LEC:lle vuonna 2012. Harrastamisen Ria lopetti vuonna 2015. Valmentamisen Ria aloitti seuran silloisesta alkeisjuniorjoukkueesta vuonna 2012, kun joukkue perustettiin. Ria valmentaa tällä hetkellä kolmatta vuottaan Tidal Wavea. Seuran hallituksessa Ria on ollut seuran perustamisesta lähtien.

TW_1D2_0914