Valmentajat

LEC:n kaikki valmentajat ovat jo kauan Cheerleadingin parissa olleita, ahkeria urheilijoita. Tavoitteena 2017 on, että kaikki LEC:n valmentajat ovat käyneet Suomen Cheerleadingliiton valmentajakoulutuksen. Näin varmistetaan osaaminen valmentamisessa ja tilanteiden sekä haasteiden hallitseminen cheerleadingin parissa.

 

Karoliina Tolonen

Karoliina on mikrojen alkeisjoukkue Rainbowsin vastuuvalmentaja. Karo itse aloitti harrastuksen seuran Galaxy joukkueessa vuonna 2012 ja nousi Wild Angelsiin (nykyinen Thunder) vuonna 2016. Tidal Waveen Karo karsi syksyllä 2017 ja harrastaa joukkueessa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Karo aloittaa keväällä 2018.

Janna Rekola

Janna toimii Rainbowsin apuvalmentajana. Janna tuli lajin pariin vasta vuonna 2016 ja harrasti seuran juniorjoukkueessa Thunderissa vuoden. Tidal Waveen Janna nousi jo syksyllä 2017 ja harrastaa joukkueessa tälläkin hetkellä. Janna aloittaa valmentamisen keväällä 2018 mutta on avustellut jo aiemmin valmentajia, mm. minien treeneissä.

Doris Dammert

Doris on minien alkeisjoukkue Fireworksin vastuuvalmentaja. Doris myös aloitti harrastamisen Thunder joukkueessa vuonna 2016 ja nousi tämän hetkiseen joukkueeseensa Tidal Waveen syksyllä 2017. Doris aloittaa valmentamisen keväällä 2018.

Milla Hännikäinen

Milla toimii Fireworksin apuvalmentajana. Millakin aloitti lajin harrastamisen Thunderissa vuonna 2016 ja karsi syksyllä 2017 Tidal Waveen, missä harrastaa tälläkin hetkellä. Myös Milla aloittaa valmentamisen keväällä 2018.

Emma Kotilainen

Emma on Fireworksin toinen apuvalmentaja. Emma aloitti harrastuksen seuran alkeisjuniorjoukkueessa vuonna 2015 ja nousi Thunderiin keväällä 2016. Saman vuoden syksynä Emma nousikin jo Tidal Waveen. Emma harrasti Tidal Wavessa jouluun 2017 asti sekä aloittaa valmentamisen keväällä 2018.

Veera Koivisto

Veera on minien kilpajoukkue Galaxyn vastuuvalmentaja. Veera aloitti harrastuksen vuonna 2013 seuran silloisessa alkeisjuniorjoukkueessa mistä pääsikin suoraan Tidal Waveen, kun joukkue perustettiin. Veera aloitti valmentamisen vuonna 2014 Cosmos joukkueesta (nykyinen Rainbows), jota valmensi yhden kauden. Vuoden 2015 Veera valmensi seuran alkeisjunioreita ja keväällä 2016 aloitti Thunderin valmentamisen. Thunderia Veera valmensi kolme kautta. Veera aloittaa nyt viidennen harrastusvuoden Tidal Wavessa.

Oona Eklund

Oona toimii Galaxyn apuvalmentajana. Oona itse aloitti lajin harrastamisen Galaxyssä vuonna 2013. Galaxyssä Oona harrasti 2 vuotta, jonka jälkeen hän harrasti vuoden seuran silloisessa alkeisjuniorjoukkueessa ja toisen kilpajunioreissa Thunderissa. Oona pääsi harrastamaan Tidal Waveen syksyllä 2017 ja samoihin aikoihin aloitti valmentamisen.

Eveliina Peltola

Eve on minijoukkue Galaxyn toinen apuvalmentaja. Myös Eve aloitti harrastuksen Galaxyssä, vuonna 2014. Vuoden Galaxyssä harrastamisen jälkeen Eve nousi seuran alkeisjunioreihin ja sieltä vuoden jälkeen Thunderiin, jossa harrasti myös vuoden. Eve pääsi Tidal Waveen syksyllä 2017 ja samoihin aikoihin aloitti valmentamisen.

Roosa Helle

Roosa on alkeisjuniorjoukkue Flamesin vastuuvalmentaja. Roosa aloitti harrastuksen seuran alkeisjuniorjoukkueessa vuonna 2015 ja pääsi Thunderiin keväällä 2016. Roosa nousi jo syksyllä 2016 Tidal Waveen, missä harrastaa tälläkin hetkellä. Roosa aloitti valmentamaan Thunderia keväällä 2017 ja valmensi joukkuetta jouluun 2017 asti.

Inka Hassinen

Inka toimii Flamesin apuvalmentajana. Inka tuli lajin pariin vuonna 2015, kun aloitti harrastamisen seuran alkeisjuniorjoukkueessa. Inka nousi keväällä 2016 Thunderiin, mistä nousi syksyllä 2016 Tidal Waveen missä harrastaa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Inka aloittaa keväällä 2018.

Kasperi Halme

Kasperi toimii Flamesin toisena apuvalmentajana. Kassu itse aloitti lajin vuonna 2015 suoraan Tidal Wavessa, missä harrasti jouluun 2017 asti. Kassulla tulee vuonna 2018 tauko harrastamisesta armeijaan lähdön vuoksi mutta aloittaa valmentamisen intin ajaksi.

Tiia Hämäläinen

Tiia on juniorkilpajoukkue Thunderin vastuuvalmentaja. Tiia itse on harrastanut lajia jo kuusi vuotta ja valmentanut keväästä 2016 asti. LEC:lle Tiia tuli syksyllä 2017 ja aloitti harrastamisen suoraan Tidal Wavessa. Valmentamisen LEC:llä Tiia aloittaa keväällä 2018.

Betty Järvi

Betty toimii Thunderin apuvalmentajana. Betty aloitti harrastuksen vuonna 2013, seuran silloisessa alkeisjuniorjoukkueessa joukkueessa. Betty nousi Tidal Waveen vuonna 2014, kun joukkue perustettiin ja aloitti valmentamisen 2017 keväällä. Betty valmensi Galaxyä kaksi kautta ja syyskaudella 2017 valmensi osan kaudesta myös Thunderia.

Lilli Kangasniemi

Lilli on Thunderin toinen apuvalmentaja ja on itse aloittanut harrastamisen jo vuonna 2012. LEC:lle Lilli tuli syksyllä 2017 ja aloitti harrastamisen suoraan Tidal Wavessa missä harrastaa tälläkin hetkellä. Valmentamisen Lilli aloitti myös syksyllä 2017.

Ria Mäkinen

Ria on Tidal Wave kilpajoukkueen vastuuvalmentaja. Lisäksi Ria toimii valmentajien päävalmentajana, seuran varapuheenjohtajana sekä joukkue- ja valmennusvastaavana. Ria aloitti harrastamisen vuonna 2006 ja tuli LEC:lle vuonna 2012. Harrastamisen Ria lopetti vuonna 2015. Valmentamisen Ria aloitti seuran silloisesta alkeisjuniorjoukkueesta vuonna 2012, kun joukkue perustettiin. Ria aloittaa nyt kolmannen valmennusvuoden Tidal Wavessa. Seuran hallituksessa Ria on ollut seuran perustamisesta lähtien.

TW_1D2_0914