Lahti Elite Cheer Teamin kevätkausi starttaa 9.1.

Lahti Elite Cheer Teamin kevätkauden 2023 ensimmäiset harjoitukset starttaavat ensi viikon maanantaina 9.1.

Seuran harrastejoukkueet ottavat uusia jäseniä joukkueisiin koko kauden ajan, mutta paras aika aloittaa harrastus on tietysti nyt heti tammikuussa! Tule mukaan LECin perheeseen ja tee vuoden paras päätös aloittaa cheerleading – tätä päätöstä et tule katumaan.

Laji on vauhdikas, tekninen, kehonhallintaa ja ketteryyttä vaativa. Mitään ei kuitenkaan tarvitse osata ennen harrastuksen aloittamista, vaan harrastejoukkueissa opetellaan lajin alkeet. Jo nuorena cheerleadingin aloittavan lapsen motoriset taidot kehittyvät ja lapsi oppii ottamaan liikunnan osaksi elämää pienestä pitäen. Lisäksi joukkuelajin parissa ryhmässä toimiminen ja ihmissuhdetaidot kehittyvät sekä saa joukkueellisen uusia ystäviä.

Katso LECin kaikki joukkueet Joukkueet-välilehdeltä ja löydä itsellesi sopiva ryhmä! Ota yhtyettä joukkueen vastuuvalmentajaan ennen ensimmäisiin harjoituksiin saapumista.

Aloita cheerleading ja tule osaksi Lahti Elite Cheer Teamin perhettä < 3