Lahti Elite Cheer Team

Harrastamisen Suomen malli

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Malli on Opetus- ja kulttuuriministeriön toimintamuoto, jolla pyritään lisäämään lasten ja nuorten hyvinvointia. Lue lisää Harrastamisen Suomen mallin toiminnasta täältä.

Lahti Elite Cheer Team ry on mukana toteuttamassa Harrastamisen Suomen mallia yhteistyössä Lahden ja Orimattilan kaupunkien kanssa lukuvuonna 2022-23. LEC tarjoaa molempien kaupunkien kouluilla cheerleadingaiheisia iltapäivätunteja, joissa harjoitellaan virikkeellisesti ja leikkien muodossa cheerleadingin alkeita. Harrastamisen Lahden mallin tunnit alkoivat syyskuussa 2022 ja Harrastamisen Orimattilan tunnit tammikuussa 2023.

Harrastamisen Lahden malli

Lahti Elite Cheer Team ry on ollut syksyn 2022 ajan mukana Harrastamisen Lahden mallissa tarjoamassa Lähteen koulun ja Harjun koulun oppilaille cheerleadingharrastustoimintaa Lahdessa. LECin valmentaja on ollut pitämässä tiistaisin Lähteen koulun 1.-3. luokkalaisille ja 4.-6. luokkalaisille sekä perjantaisin Harjun koulun 1.-3. luokkalaisille ja 4.-6. luokkalaisille iltapäiväharrastustoimintaa cheerleadingin parissa.

Cheerleadingiltapäivätunnit Lähteen ja Harjun kouluilla jatkuvat kevätlukukaudella 24.1. lähtien. Paikat tunneille ovat jo täynnä, mutta vapaita paikkoja voi kysyä ja varalle ilmoittautua alla olevan linkin kautta tai laittamalla sähköpostia tuntien valmentajalle osoitteeseen riamakinen.lec@gmail.com.

Harrastamisen Orimattilan malli

Lahti Elite Cheer Team ry on mukana myös Harrastamisen Orimattilan mallissa tammikuusta 2023 lähtien. LECin valmentaja tulee pitämään Pennalan koulun 3.-5. luokan oppilaille cheerleadingiltapäivätunnin kerran viikossa torstaisin. Iltapäivätunnit ovat osallistujille maksuttomia. Mukaan toimintaan mahtuu rajattu määrä oppilaita ja ryhmään tulee ilmoittautua etukäteen. Lue lisää alla olevan linkin kautta.

Tunnit Pennalan koululla alkoivat torstaina 19.1.