Lahti Elite Cheer Team hakee valmentajia kaudelle 2023-24

Haluatko olla osa LECin mahtavaa porukkaa? Seuramme hakee valmentajia kaudelle 2023-24.

Lahti Elite Cheer Team tarjoaa mahdollisuuden valmentaa cheerleadingia innovatiivisessa, joustavassa, jatkuvasti kehittyvässä ja inspiroivassa yhteisössä. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja valmentamaan maailman parasta lajia sekä harraste- että kilpatasolla parhaassa mahdollisessa seurassa.

Tarjoamme valmentajalle hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan sekä valmennettavan joukkueen toimintaan. Kuuntelemme valmentajien toiveita päätöksiä tehtäessä, tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet lajin ja valmennusosaamisen parissa ja olemme tukena kaikin mahdollisin tavoin valmentajan päivittäisessä työssä. Valmentajan apuna ovat seuran toimihenkilöt, valmennuspäällikkö, valmennuskoordinaattori, hallitus, toiminnanjohtaja, vapaaehtoistyöntekijät sekä seuran muut valmentajat.

Valmentajan toimenkuvaan kuuluvat mm.:

  • Urheilijan cheerleadingtaitojen kehittäminen ja uusien taitojen opettaminen
  • Urheilijan terveellisen ja aktiivisen elämäntavan sekä lajin parissa kasvun ja kehityksen tukeminen
  • Kauden sekä yksittäisten harjoitusten huolellinen suunnittelu etukäteen
  • Kisa- ja/tai näytösohjelman suunnittelu
  • Harjoituksiin, leireille ja seuran tapahtumiin osallistuminen
  • Joukkueen Instagramin ja myClubin ylläpito
  • Joukkueen huoltajien (ja urheilijoiden) tiedotus
  • Kouluttautuminen seuran tarjoamissa valmentajakoulutuksissa sekä omatoiminen opiskelu ja itsensä kehittäminen myös vapaa-ajalla

Voit hakea meille valmentajaksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta cheerleadingin valmentamisesta tai lajin parissa urheilusta, mutta myös, jos olet valmentanut jotain muuta lajia aikaisemmin ja cheerleadingin valmentaminen kiinnostaa. Koulutamme valmentajia aina tapauskohtaisesti. Jos sinulla on pitkä urheilutausta lajin parissa, mutta et ole valmentanut koskaan aikaisemmin, tarjoamme mahdollisuuden valmennustaitoja tukeviin koulutuksiin. Jos olet aikaisemmin valmentanut jotain muuta lajia ja valmentamisen taidot ovat sinulla hallussa, mutta et ole itse urheillut lajin parissa, voimme tarjota cheerleadingin lajitekniikoiden ja -taitojen koulutusta. Pyrimme aina järjestämään joukkueiden valmentajakokoonpanot niin, että jokainen valmentaja tuo omaa erityisosaamistaan joukkueen valmennukseen. Näin ollen kaikkea ei tarvitse osata itse, kun voi tukeutua myös valmentajatovereihin.

Tällä hetkellä haemme vielä apuvalmentajia harrastejoukkueisiin.

Jos haluat hakea valmentajan paikkaa LECillä, laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen neamakinen.lec@gmail.com. Kerro hakemuksessa itsestäsi vähintään: ikä, koulutustausta, mitä teet tällä hetkellä, urheilu- ja valmennustausta cheerleadingin tai muiden lajien parissa ja kuinka monta kertaa viikossa pystyt valmentamaan kaudella 2023-24. Näiden tietojen lisäksi voit kertoa myös vapaavalintaisia tietoja itsestäsi.

Lähetä hakemus sähköpostitse 12.6. mennessä. Valmentajakoulutukset pidetään heinäkuun lopussa ja elokuun alussa. Joukkueiden valmentajakokoonpanot muodostamme kesä- ja heinäkuun aikana syyskauden alkua varten.

Tule mukaan LECin yhteisöön valmentamaan urheilijoita ja harrastajia eteenpäin cheerleadingin parissa!

Päivitetty 30.5.2023