LECin kesän 2023 leirit ovat täällä!

Lahti Elite Cheer Team järjestää kesän 2023 aikana yhteensä neljä cheerleadingpäiväleiriä. Kesäkuussa pidetään yksi alkeisleiri ja yksi edistyneiden leiri ja heinäkuussa yksi alkeis- ja yksi edistyneiden leiri.

Alkeisleirillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta cheerleadingista ja leirille ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet sekä myös level 1 tason harrastajat. Alkeisleirillä harjoitellaan kattavasti cheerleadingin eri osa-alueiden taitoja: ryhmä- ja paristuntit, pyramidit, hypyt ja akrobatia. Alkeisleireillä ei ole ikärajaa, eli kaiken ikäiset voivat tulla treenaamaan cheerleadingin parissa kesällä. Sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita!

Edistyneiden leirillä urheilijalla tulee olla aikaisempaa kokemusta cheerleadingista joltain leveliltä 2-5. Vaatimuksena ovat vähintään level 2 taidot, sillä leirillä tehdään level 2-5 tason taitoja. Edistyneiden leirillä harjoitellaan kattavasti ryhmä- ja paristuntteja, pyramideja, akrobatiaa ja heittoja osallistujien ja levelin taitojen mukaisesti. Myös edistyneiden leireille ovat kaiken ikäiset sekä tytöt että pojat tervetulleita!

Kesän leirit pidetään Mustankallion väestönsuojan voimistelusalissa. Osallistumismaksu leirille on 50,00e/hlö. Alkeisleirillä hintaan sisältyvät eväät leirin osallistujille.

Kesän 2023 leirien päivämäärät:

  • La 10.6. klo 12-16.00 LEC cheerleadingleiri edistyneet level 2-5
  • La 17.6. klo 12-17.00 LEC cheerleadingleiri alkeet level 1
  • La 15.7. klo 12-17.00 LEC cheerleadingleiri alkeet level 1
  • La 22.7. klo 10-14.00 LEC cheerleadingleiri edistyneet level 2-5

Mukaan leirille voit ilmoittautua LECin myClubin Tapahtumat-osion kautta. Leireille voivat osallistua myös seuran ulkopuoliset. Jos urheilijalla ei ole myClub-jäsentiliä, tulee leirille osallistuvalle luoda jäsentili ilmoittautumisen yhteydessä, jotta leirille voi ilmoittautua. Jos osallistujalla on jo myClub-jäsentili, tarvitsee sinun vain kirjautua sisään ja ilmoittautua leirille. Lasku leiristä toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen myClubiin urheilijan jäsentilille.

Linkki Lahti Elite Cheer Teamin myClub-tapahtumasivulle: https://lahtielitecheerteam.myclub.fi/flow/events/public. Pääset ilmoittautumaan leireille linkin kautta tai liitteenä olevan tiedoston linkkien kautta.

Lue lisää leireistä liitteenä olevasta tiedostosta.

Jos sinulla on kysyttävää leireistä tai leirille ilmoittautumisesta, laita sähköpostia osoitteeseen lec.urheilijat@gmail.com tai soita +358 40 512 7829 (Nea Mäkinen).

Tule mukaan leireilemään kesällä!