Kesän 2024 leirit ovat täällä!

Haluatko päästä cheeraamaan myös kesällä? Tai etkö malta odottaa syksyä että pääset kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa?

LEC järjestää kesällä 2024 neljä cheerleadingin päiväleiriä ja kolme alkeisleiriä!

Päiväleirille voivat osallistua harrastajat ja urheilijat, joilla on jo aikaisempaa kokemusta lajista. Alkeisleirille voi osallistua, vaikka ei olisi aikaisemmin kokeillut cheerleadingiä. Myös harrastuksen vasta aloittaneet harrastajat voivat osallistua alkeisleireille.

LECin kesäleirit järjestetään kesäkuussa Mustankallion tunnelin voimistelusalissa. Leirit ohjaavat seuran kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat. Leirien kesto on 2-3h ja leirit järjestetään päivätoteutuksena. Leirien osallistumismaksu vaihtelee 37-55,00 e /hlö leiristä riippuen.

Leirillä pääset liikkumaan kesällä cheerleadingin parissa! Alkeisleireillä liikutaan monipuolisesti ikätasolle sopivaan tapaan leikkien ja harjoitteiden muodossa sekä treenataan stuntteja ja akrobatiaa osallistujien taitotason mukaan. Päiväleireillä harjoitellaan joko akrobatian tai level 2 tai level 4 -stunttien uusia taitoja ja hiotaan olemassa olevaa tekniikkaa! Level 1 kesäleirillä harjoitellaan sekä stuntteja että levelin mukaista akrobatiaa.

Katso kaikki leirit liitteenä olevasta tiedostosta ja ilmoittaudu mukaan:

Tule mukaan kesän leireille!

Julkaistu 22.04.2024